Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Variety; Nickelodeon terméknévváltás

2009.03.16

Kép Egy jelentős terméknévváltáskezdeményezés, egy új sorozat, egy játékfilm és Nick Cannon -- ezek voltak csütörtökön azok a pontok, amit a Nickelodeonról szóló egy órás előadás taglalt a Gotham-i közönségnek.

Ahogyan az várható volt, az MTV Networks bejelentette csatornáinak, és széles sávú hozzátartozóinak felosztását, illetve átneveznek egy Nickelodeon-ra jobban asszociálható névvel néhányat, az óvodásokat célzó Noggin-t visszanevezik Nick Jr.-á,  és a tinédzsereket megközelító csatorna az N átváltozik TeeNick-é. (Az animáció témájú Nicktoons tartani fogja a becenevét.)

Vendégül látta a Nick, Cyma Zarghami-t, a csütörtöki bemutatón, aki a Hammerstein Ballroomnál a hirdetőkkel egy multiplatform egyezményt mutattak be a Cannon-al. A korábbi Nick gyerektehetség egy kreatív tanácsadóként fog szolgálni a TeeNicknek miközben segít a hálózatnak több projektet fejleszteni. Valamint a Cannon lesz a gazdája és fő producere a csatorna "Halo Awards"-ának, ami díjazza a sikeres tinédzsereket.

Zarghami szintén betekintést nyújtott az új stop-motion-animációs, felnőtt-korosztálynak szóló sorozatába, amit a Nick at Nite blokknak alkotott Michael Eisner Tornante Animation-ja. Premier ezen a nyáron; a "Glenn Martin, DDS" szinkronhangjait Kevin Nealon és Catherine O'Hara fogják adni.

Időközben Dev Patel a "Gettó milliomos" sztárja, kéznél volt, hogy bemutassa a közelgő Nickelodeon Movies  produkciót a "The Last Airbender"-t, amiben ő is megjelenik.

[ Forrás: variety.com ]

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.