Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra-kiadja az Image az Animated Kong és Highlander DVD-ket

2009.02.28

Tvshowsondvd.com bejelentette, az Image Entertainment kiadja a  Kong: Az animált sorozat- és a Hegylakó: Az animált sorozatot DVD-n.


Mindkettő sorozatot  Genius Entertainment bocsátotta ki, de az engedélyező megállapodás a Geniusszel  és a BKN Internationalal lejárt.


Kong: The Animated Series egy 5 lemezes kiadásként születik meg miközben tartalmazza mind a 40 epizódot, és a CGI animált filmet, King Kong - Visszatérés a dzsungelbe. Javasolt kiskereskedelmi ár: 24.98 amerikai dollár. A készlet 2009. június 30-án kint lesz.

Highlander: The Animated Series egy 4 lemezes kiadást él majd meg, amin fellelhező lesz a népszerű film és tévésorozatok alapján készült műsor mind a 40 epizódja. Javasolt kiskereskedelmi ár: 19.98 USA dolláros . A készletet 2009. június 2-án ki fogják adni.

 

Nálunk, magyaroknál:

King Kong - Visszatérés a dzsungelbe / Kong - Return To The Jungle


 
Megjelenés: 2009-02-10
Hordozó: DVD
DVD bolti ár: 2000 Ft
DVD-HOME ár: 1000 Ft

 
 
   
 
 
   

Mûfaj: Rajzfilm
Rendezte:  
Szereplõk: Rajzfilmfigurák
Forgalmazza: Premier Média Kft.
Feliratok:  
Hang: Magyar (2.0)
Angol (2.0)
Játék idõ: 80 perc
Tartalom:


A legendás óriásmajom, King Kong utódja ismét életre kel egy tudós nagymama kutató laboratóriumában. A majomkölyök a nagyi unokájával, Jason-nel együtt nő fel, szinte testvéri szeretetben. Egy gonosz állatkereskedő azonban elfogja a barátságos óriást, és Manhattan új állatkertjébe szállítja. Jason elindul barátja kiszabadítására, és csavaros eszével kiszabadítja az állatkertbe zárt állatokat, miközben hihetetlen kalandokba keveredik...

Extrák:Jelenetek közvetlen elérése

Forrás:
http://dvdhome.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.