Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új információk a Star Wars: The Clone Wars Innocents of Ryloth epizódjáról

2009.03.05

A Lucasfilm kibocsátotta az "Innocents of Ryloth" szinopszisát, a Star Wars: The Clone Wars következő epizódjáról ami 2009 március 6-án, pénteken este 9:00-kor (keleti/csendes-óceáni) fog debütálni a Cartoon Networkon. A három részes történetnek ez a második fejezete ami Obi-Wan tábornok és klónkatona szakaszát követi, amint kapcsolatba kerülnek a civil lakossággal, akikkel, miközben megvédik őket, törődni kezdenek, így küldetésük új nézőpontot nyer. Henry Gilroy író és Dave Filoni társrendező több 2. világháborús filmet idéz meg, különösen a Navarone ágyúit, ami ihletet adott ehhez az epizódhoz.

Az egész sajtóközlemény következik. 

Ártatlan személyek kerülnek kereszttűzbe a három részes saga második fejezetében,a STAR WARS: THE CLONE WARS-ban.

Kép

Miközben áthidalja a galaxist, a konfliktus az otthonokig ér az "Innocents of Ryloth"-ban, a népszerű animációs sorozat a STAR WARS: THE CLONE WARS új epizódjában; premier du. 9 óra ET/PT, március 6-án pénteken a Cartoon Network-ön. (Itt a MantRen, Vasárnap este 9:00-kor)

A három részes történet második krónikája egy szeparatista által kézben tartott bolygó felszabadításáról szól, az "Innocents of Ryloth" a galaktikus konfliktus kereszttüzébe sodródó civilekre szűkíti le a látószöget. Amikor Obi-Wan Kenobit és a klónjait a felszínre küldik hogy szabotáljanak egy erőteljes szepartista fegyvert, a droidhadsereg nehéz ellenállásával találkoznak – de szintén szemtől szembe kerülnek azokkal az emberekkel, akiknek a védelmére sietnek. Látva foglalkozásuk emberi oldalát, a klónok új perspektívából tekintenek a háborúra.

"Igazából mondani akartunk egy történetet arról, hogy a csapatok bementek egy idegen földre miközben talán kicsit érzéketlenek voltak a néppel, de rajtuk keresztül megtalálják önmagukat,  megszeretik őket és ki akarják menteni azokat a nehéz helyzetükből,” mondja Henry Gilroy, az epizód társ-írója. "Megláttuk annak a lehetőségét, hogy visszatükrözzük azokat a nagy 2. világháborús történeteket, amikben az amerikai kommandósok Európán keresztül vágtattak és azoknak a területeknek a lakosaival, különösen az árvákkal, találkoztak".

Gilroy és Dave Filoni rendező, ennek a különös történetnek az ösztönzését a Navarone ágyúinak tulajdonítják, ami egy klasszikus háborús film, amiben egy kommandócsapatnak legyőzhetetlen ellenséges területre kell beszivárognia, hogy megsemmisítsen egy lőfegyverraktárat. Az elbeszélő eszköz hatásos módszernek bizonyult arra, hogy belépjünk a Köztársaság ellenséges vonalai mögé, – és az elnyűtt versengés szülőföldjébe.

"Az ötlet az, hogy ez az ágyú megakadályozza, hogy a hőseink megérkezzenek felszabadítani a bolygót, és így alapvetően egy Jedi-n – Obi-Wan-on– fog múlni, hogy megmeneküljön a nap", magyarázza Gilroy. "Plusz, alkalmunk van igazán kihangsúlyozni azt, hogy a gazemberek milyen gonoszak, amint élő pajzsként használják a város lakóit". 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.