Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Penguins of Madagascar, Premier a Nickelodeon-on 2009, Március 28-án

2009.03.10

A Nickelodeon bejelentette, hogy a The Penguins of Madagascar 2009 március 28-án, szombaton fog debütálni amit szinte azonnal követ este 9:30-kor a 22. Annual Kids Choice Awards. Az új sorozat, Andy Richterrel és Tom McGrath vezénylésével, a madagaszkári pingvinek belszerencséit fogja követni a mozifilmből tv sorozatba költözve. A debütálás után a Nickelodeon este 8:00-kor két héten át sugározni fogja az epizódpremiereket, március 30-ától április 10-éig.

Amerikai időszámítás szerint természetesen. Teljes  sajtóközlemény következik.

 

Nickelodeon új CG-Animált vígjátéksorozatának premierje
Madagaszkár pingvinjei


A pingvin testvérek című DreamWorks animációs Madagaszkár Franchise-on alapulva.

Új vígjátékpremier a Nickelodeonon március 28-án, szombaton, amit követ a Nickelodeon 22. évi Kids’ Choice Award.

Burbank, Kalif.– 2009. március 9-e – premier a Nickelodeonon, a várva várt CG-re-animált vígjátéksorozat a The Penguins of Madagascar,ami egy koprodukció,a DreamWorks Animation SKG, Inc.-el, ezt követően a Nickelodeonon 9:30-kor március 28-án szombaton utána a 22. Annual KidsChoice Awardse este 10:00-kor (KELETI IDŐ SZERINT/PT).A hálózaton ezután főműsoridős premier esték várhatóak hétköznap este 8:00– 8:30 (ET/PT) között, március 30-ától április 10-ig, hétfőtől péntekig.  Andy Richter (Late Night Conan O Briennel) és Tom McGrath (társként-létrehozta a pingvinek karakterét és rendezte mindkét Madagaszkár filmet) visszatérnek szerepeikbe Mort- és Skipperként a játékfilmekből, és Nicole Sullivan (MadTV) egészíti ki a szinkrongárda tagjait. A sorozatot, ami tovább kovácsolja az összeköttetést a két film között, a televízió és játékfilm-animáció legszaporább producerei, áthelyezik majd és rendszeresen közlik a szombati időblokkban reggel10:00–10:30 között (ET/PT) április 18-i kezdettel.

A The Penguins of Madagascar, követi a szeretett pingvintestvérek hőstetteit DreamWorks Animation sikerjátékfilmjei Madagaszkár ( 532 millió dollárt termelt világszerte) és Madagascar 2: Escape to Africa (majdnem 579 millió dollárt termelt vilgszerte) után. Skipper, Kowalski, Rico és a közlegény egy pingvinekből álló csoport akik azt hiszik, hogy ők egy elit támadóerő kommandókészültsége, aminek a bázisa  New York City-ben van a Central Park-i állatkertben. A hétköznapi életüket félbeszakítja a lemúrok érkezése kiknek vezetője a birodalma álltal kijátszott Julien király.

"A Pingvinekben négy karakter van egy engedély nélküli küldetésen", mondta Brown Johnson, az  Animation, Nickelodeon and MTVN Kids and Family Group elnöke. Nagyszerű vígjáték találkozik  itt a dicsőséges CG- animációval ebben az új Nick sorozatban.

A premierepizódban, a "Launchtime"-ban (március 28-i adás) megtaláljuk a pingvineket, amint vakációznak a holdon miután teljesen az agyukra mentek a rámenős, hangos és ellenszenves maki szomszédjaik. Amint a házi készítésű rakétával megérkeznek, találkoznak egy holdmacskával akinek furcsa tervei vannak a kapitánnyal és a pingvinjeivel. Valamint a "Haunted Habitat" epizód bemutatja a nézőknek Marlene-t, a vidrát, akit felébreszt egy kísérteties zaj. Ő és Skipper szétnéznek ezután az állatkert alatti szennyvízcsatornában és szembenéznek a rejtélyes szörnnyel,hogy örökre megálljt parancsoljanak a hátborzongató üvöltésnek. 

A következő két premierhé alatti debütálásban lesz az “Operation: Plush and Cover” (március 30-i sugárzás) Julien féltékeny lesz miután a kitömött Mort babák népszerűvé válnak az állatkertben. Julien el akarja tüntetni őket és a valódi Mortot véletlenül a plüssmásolataival egyetemben visszaküldik a gyárba. A “Happy Julien Day,”-ben, (adás március 31-én) Maurice ráveszi az állatkerti állatokat, hogy ünnepeljék a Julian király napot úgy, hogy cukorkát ajánlanak fel nekik. Skipper megtagadja, hogy részt vegyen benne, de még mindig képtelen arra, hogy elkerülje az ünnepségeket.

Az indítás alátámasztására a TurboNick, a hálózat szélessávú játékosa, zúdítani fogja Instant Replayeket az epizódok rövid bemutatására. Nick.com szintén nyújtani fog egy The Penguins of Madagascar témájú minihelyszínt (Nick.com/penguins), amit személyiségvetélkedők, elektronikus levelezőlapok, letöltések, nyomtatható tartalmak és üzenőfalak fognak tarkítani. Az előzetes videók és a hozzá tartozó tartalmak lejátszási listái elérhetőek lesznek a Nick drótnélküli partnereinél, és a premierepizódok pedig Nickelodeon Mobile-on. Továbbá Nickelodeon ki fogja hangsúlyozni a The Penguins of Madagascart a márciusi Video on Demand-on kérésre, ami premierepizódok és rövid tartalmak leadását jelenti majd.

Három héten keresztül The Penguins of Madagascar premierét megelőzően, a minihelyszín, (Nick.com/penguins) mindegyik héten el fog indítani egy új mini-játékot. A játékok a játékosokat arra fogják kérni, hogy segítsenek a pingvineknek olyan eszközöket és járműveket létrehozni, amiket pontosan meg fognak kapni a Kids Choice Awardson. A helyszínen szintén megjellennek különböző játékok még a 2009-es hetekben.

A Nickelodeon legutóbbi The Penguins of Madagascar előzetes videója, melyet hálaadáskor mutattak be, 14 milliós nézőátlagot rajzolt ki (2 év feletti személyek , Nov. 28-30), beleértv 7.2 millió 2-11 év közötti gyereket.

A sorozatot Skipper, Kowalski, Rico és közlegény,a négy pingvin új kalandjai jellemzik akik parancsokat teljesítenek a Central Park-i állatkert- otthonukban.  Amíg a testvéreknek azon vannak, hogy fenntartsák a sokfajú állatkert boldogságát, olykor a titkos küldetéseik arra késztetik őket, hogy kimerészkedjenek New York City-be,az elfoglalt földalatti és szennyvízcsatornarendszerekbe. Épp amikor a csapat úgy gondolja az egész város az irányításuk alatt van, egy új szomszéd költözik be az állatkertbe: Julien, egy parti arc, és a  Lemúrok magaáltal választott királya, kísérettel és túlsúlyos egóval.  Az évadban éppúgy meg fognak jelenni új állatok, mint a régi barátok a Madagaszkár filmből.

A The Penguins of Madagascar végrehajtó producer Mark McCorkle és Bob Schooley , (Disney Kim Possible és Hercules, Sky High). További szinkronhangok Jeff Bennett (Bűbáj) Kowalskiként, James Patrick Stuart (CSI: A helyszínelők) közlegényként, John DiMaggio (Futurama) Ricóként, Nicole Sullivan (Mad TV) Marleneként, és Danny Jacobs (Futurama) Julien, a Lemúrok királyaként játszák a főszerepeket. A sorozatot a Nickelodeon Animation Studiosnál  készítik Burbankben, Kaliforniában.

DreamWorks Animation SKG-ról

DreamWorks Animation főként a folyamatosan fejlődő számítógéppel létrehozott, vagy CG, animált játékfilmekhez hű. Világszínvonalú kreatív tehetséggel, egy erős és tapasztalt menedzsmentcsapattal és haladó CG filmkészítőtechnológiával és technikákkal a DreamWorks Animation magas minőségben csinál CG animációs filmeker, amikért széles filmközönség rajong. A társaság a mozikba juttatot tizenöt animált játékfilmet, köztük van a Z, a hangya, Shrek, Shrek 2, Cápamese, Madagaszkár, Túl a sövényen, Shrek a harmadik és a Mézengúz.

Nickelodeon, már a 30. évében, az első számú szórakoztató márka a gyerekeknek. Felépített egy különböző, globális üzletet azáltal, hogy mindent kipróbált amit a gyerekek tesznek. A vállalat televízióprogramozással és üzemeltetéssel foglalkozik az Egyesült Államokban és a világ körül, plusz fogyasztási cikkekkel, online, kikapcsolódással, könyvekkel, magazinokkal és játékfilmekkel. A Nickelodeon amerikai televízióhálózatot 98 milliónál többen látják a háztartásokban és ezért első osztályú alapvető kábelhálózat volt 14 egymást követő évben. A Nickelodeon és minden kapcsolódó cím, karakter és logó a Viacom Inc. védjegye (NYSE:, VIA.B). 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.