Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marmaduke a képregényből nagy képernyőre ugrik

2009.03.10

Fox nyilvánvalóan nem ért egyet W.C Fields intésével, hogy soha ne dolgozz állatokkal. Century Cityben több van, mint egy valóságos állatkertben.

A stúdió felvette Tom Dey rendezőt, hogy képernyőre vigye "Marmaduke"-ot. Brad Anderson alkotta meg a csintalan Great Dane-ről szóló- aki a Winslow családdal él 1954-ben- évtizedekig újságok alján futó képregénysorozatát. A nagy kutya már megjelent a "Heathcliff" és a "Garfield és barátai" több animált epizódjában.

A stúdió bármilyen jellemzőkkel kapcsolatos találgatást elutasít, mert a projekt még a fejlesztés korai szakaszában van.

De Fox kétségkívül bejegyezte a hatalmas válaszát a Fox 2000/Regency Enterprises 2007-es sikerére az "Alvin és a mókusok"-ra, amit Tim Hill rendezett. A családi vígjáték, ami keveredett élőszereplőkkel és megelvenedett CG-rágcsálókkal , világszerte 358 millió dollárt termelt. Egy folytatás, az "Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel", Karácsony napjára van kitűzve.

Továbbá, Fox 2000/Regency 2008 karácsonyára vászonra küldte a "Marley meg én"-t, egy modortalan de szeretetreméltó kutyáról és a gazdáiról, ami világszerte 166 millió dollárt termelt.

A stúdió szintén tervbe vette a "We Bought a Zoo"-t és a Farrelly testvérek projektjét "Walter the Farting Dog"-ot.

Azt nem döntötték el, hogy "Marmaduke" élő,vagy animált eb lesz-e.

Dey eddigi rendezései: "Új Csapás", "Showtime" és "Anyám nyakán".

 

Forrás: hollywoodreporter.com

Írta: Jay A. Fernandez és Borys Kit

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.