Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mace Windu jedi mester visszatér a Star Wars: Clone Wars-ban 2009. március 13-án

2009.03.11

A Jedi mester, Mace Windu felméri, a pusztítást amit a Szeparatista erők okoztak Libertyben Rylothon, egy új STAR WARS: A KLÓN HÁBORÚK epizódpremier du. 9 óra ET/PTNÉL péntek március 13-án Cartoon Networkön. Kattints nagyobb méretért.

Az utolsó fejezetéhez ér az izgalmas három részes Ryloth saga , A “Liberty on Ryloth” epizód hozza Mace Windu Jedi mestert a szeparatisták által elfoglalt bolygóra, ahol a békefenntartó erőfeszítés kulcsfontosságú végső színtereihez ért. A népszerű animációs sorozat a STAR WARS:THE CLONE WARS új epizódjának premiere március 13-án pénteken du. 9 órakor ET/PT az amerikai Cartoon Networkön lesz.

Mikor a Köztársaság ereje pattanásig vékonyodik, Mace-nek meg kell győznie Ryloth besorozott embereit, hogy emelkedjenek fel és csatlakozzanak hozzá a visszataszító droidhadsereg ellen. De a Twi'lek szabadságharcosok gyanakvóak a beavatkozással szemben nem sajátjuknak érezve a háborút, és haboznak, hogy bízzanak a Jedi erőfeszítéseiben. A kockán forgó bolygó felszabadításával, idő van a lényegre és Mace-nek fel kell ráznia a bennszülötteket a végső ellenállásra a Szepartista támadók ellen.

Egy történettel, amit a teremtő George Lucas, és Dave Filoni ellenőrző rendező ötlete mentén fejlesztettek, az epizód visszatükröz a számlálatlan történetek közül néhányat, ami szükségképpen szerteágazik, amikor a vászon már olyan terjedelmes, mint egy galaktikus háború. Rob Coleman rendezőt és Henry Gilroy írót ösztönözték arra, hogy feltárják a konfliktus nézőpontját, nem katonai harcos – hanem a Jedik viszonylataira való tekintettel.

"A Jedik soha nem kívánták azt, hogy tábornokok legyenek egy hadseregben, és ezt leginkább Mace Winduval tudtuk bemutatni– a rá való összpontosítással megvolt az első lehetőségünk, hogy ne csak fantasztikus harcosként, hanem közvetítőként is feltárjuk a kivételes képességeit", mondja Gilroy. "A helyzet amibe Mace-t hozzuk az, hogy toboroznia kell a Twi'lek szabadságharcosokat, hogy csatlakozzanak a klónokhoz azért, hogy megpróbálják felszabadítani Ryloth fővárosát."

De a tárgyalások csak a kezdetek. Amint meggyőzte a szabadságharcosokat, hogy álljanak az oldalára, Mace-nek vezetnie kell őket egy Szepartista erők ellen irányuló végső, tüzes, elfoglaló hadjáratban. Az eredmény az egyik leglátványosabb és legbonyolultabb csatasorozat, amit eddig a STAR WARS: THE CLONE WARS-ban láttak.

"Azt hiszem ez a kedvenc epizódom, mert igazán erős forgatókönyvvel rendelkezik. Mace a mi hősünk, és van néhány igazán király környezetünk, amik megengedik, hogy feltállaljunk egy kevés egyedülálló akciót", mondja Coleman. "Egy kanyonbeli csatával nyitunk mégpedig azzal, hogy droidok tüzelnek a gyalogosok konvojára, azután ott van ez az erőd egy olyan plazmahíddal, ami bármikor fordítani tud a helyzeten. Sok totálképet használtunk miközben együtt mozogtunk és maradtunk a karakterrel akció közben. Úgyhogy sok játékra volt alkalmunk itt."

A védjegyek a  Star Wars: The Clone Wars images: TM & © 2009 Lucasfilm Ltd- hez tartoznak. Minden jog fenntartva.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.