Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évadfinálé a Star Wars: The Clone Wars-ban, egy új halálos ellenséggel

2009.03.17

 

Kép

 

A Köztársaság hősei ismételten visszaverték a támadásokat, amiket a gonosz Szepartista erők hangszereltek, de egy teljesen új fenyegetés -a halálos zsoldos, Cad Bane - fog kibontakozni az árnyékokból a "Hostage Crisis"-ben, a STAR WARS: THE CLONE WARS első évadjának izgalmas folytatásában, sugárzás du. 9 óra ET/PT, március 20., péntek az amerikai Cartoon Network-ön.

Dooku Gróf arra törekszik, hogy a Köztársaság fogságából szöktessen meg egy Szepartista rabot, de a profilja megakadályozza, hogy elég közel kerüljön tervének mozgásba lendítéséhez.

Színrelép Cad Bane, a galaxis legrettegettebb fejvadásza, aki olyan könyörtelen, mint amilyen halálos. Ő tömören hideg, kegyetlen és számító - és amikor az áraknak igazuk van, őt nem tudják leállítani. Dooku és a Szeparatisták támogatása által egy egyedülálló fegyverkészlet arzenálját kapja, hogy elbírjon a Köztársaság szívével. Bane arcátlanul a Szenátus küszöbére viszi a küzdelmet, egy galaktikus söpredékeket egybegyűjtő csapattal szövetkezve.

"Ez az epizód esélyt adott nekünk, hogy valami teljesen különbözőt tegyünk és a sorozatot egy kicsit más irányba tereljük", mondja Dave Filoni társ rendező. "Láttuk a jó fejeket és a rosszfiúkat a tápláléklánc tetejétől egészen a frontvonalas ágyútöltelékekig. Most a zsoldosokkal sikerül az opportunisták közül néhányra rátekintenünk, akik egyik oldalhoz sem tartoznak. Ez egy egészen új dinamika, amit eddig még nem láttunk, és ugyanakkor ez nagyon Star Wars-os."

A spagetti westernek szófukar fegyverforgatóit mintául véve, Bane-t halálos, vagány hűvösség jellemzi, mint rosszfiút. Ő a veszéllyel szemben rendíthetetlen, és ráadásul üdvözli a lehetőséget, hogy szembeállíthatja a félelmetes képességeit a Jedi Lovagok legendás hősiességével. Filoni azt mondja, hogy az ihlet a piros szemű fejvadászról közvetlenül George Lucastól jött.

"Neki volt erre a rosszfiúra vonatkozóan egy tiszta ötlete, aki a saját szabálykészlete által játszik, akinek az erkölcsi kódexét a fizettség diktálja", mondja Filoni. "És neki voltak jegyzetei, koncepciói ezzel kapcsolatban az eredeti filmekig visszamenően. Ha Boba Fett volt a Star Wars galaxis Man With No Name-je, akkor Cad Bane az ellenpontja - a galaxis Lee Van Cleefje. Tehát ez az a gondolat, amiből felépítettük a karaktert. Ez egy vagány párhuzam a világunkkal, és a vagányság feléjük billenti a mérleget."

A STAR WARS: THE CLONE WARS készítése közben, aminek évadzárója pénteken debütál , Bane már rajongó-kedvencként megalapított egy helyet - a sorozat készítői és csapata között.

"A csapat szereti Cad Bane-t, és igazán remélem, hogy a rajongók is fogják" mondja Giancarlo Volpe epizódrendező. "Ő hoz egy nagyon komoly-rosszarcot a Star Wars-hoz. Ő halálos és könyörtelen fejvadász, és az epizódbn már rögtön tudni fogod - ha a Broadcast Standards & Practices megengedi nekünk, hogy megússzuk egyáltalán. Boba Fetttől eltérően Cad nem ejt túszokat."

A fenti új kép a "Hostage Crisis"ből van, a legújabb STAR WARS: A KLÓN HÁBORÚ epizódból.

Trademark information for Star Wars: The Clone Wars images: TM & (c) 2009 Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

[ Forrás: toonzone.net  ]

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.