Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dwayne -The Rock- Johnson csatlakozik a -Holy Cow!-hoz,mint a kemény Texasi tinó szinkronhangja

2009.03.10

Kép A White Buffalo Media összefogott a Prana Animation Studios-al, hogy elkészítsék a "Holy Cow!"-t, egy CG-animációs történetet, melyben Dwayne Johnson nyújtja egy macsó Texasi tinó hangját.

A történet, ami Peter Kalmbach és Teddy Grennan eredeti ötletén alapul, egy Texasi bikát követ aki úgy dönt, hogy menedéket keres Indiában, ahol a marhákat tisztelik, nem eszik. A White Buffalo és a Prana írókat és rendezőket keres.

Johnson Dany Garciával, Aja Warrennel és Jack Turnerrel a White buffalo igazgatói.

Turner és Kalmbach fogja pénzelni a "Holy Cow!"-t a Praná-s Kristin Dornigjével és Arish Fyzee-jével, valamint Garcia és Johnson lesznek a főproducerek.

A White Buffallo fő producere a "Lovely, Still"-nek, egy filmnek, amit olyan csillagok fémjeleznek, mint Martin Landau, Ellen Burstyn és Elizabeth Banks, valamint a "Theater of War"-nak, melyben Meryl Streep szerepel. Következő terv a "Racing Dreams" című dokumentumfilm.

Johnson következő szerepei a Disney-s "A boszorkány-hegy" -ben és a Fox-os  "The Tooth Fairy" lesznek.

A Pranának, alapítva L.A.-ben és Mumbaiban, a Disneyvel van egy multipicture- alkuja, és a legutóbbi tartalmazza a Disney "Tinkerbell"-jét, a Weinstein Co. "Hoodwinked" és "Jason and the Argonauts" -át az MRC és az NBC Studio számára.

Forrás: variety.com

Írta: Michael Fleming

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.