Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pinokkió 70. jubileumi kiadása tarolt DVD/Blu Ray-en

2009.03.19

Kép A rajzfilm klasszikus Pinokkió 70. évfordulós különleges kiadása az ábrák szerint, a március 15-én lezárult hét videóeladási listájának élére került, meglepően ezt az előkelő helyet a Blu-Ray eladásokkal sikerült elérnie.

A Walt Disney Studios Home Entertainment kibocsátott  magas minőségű termékének 15 % -át nagyobb családok vásárolták -- és minden jel arra mutatt, hogy a Blu- Ray forgalom körforgásának fenntartását a felnőtkorú fiatal férfiaknak köszönhetik.

Pinocchio 1. helyezetként debütált a Nielsen VideoScan First Alert eladási listájának mindkét ábráján, ami a DVD-t és a Blu Ray-t követi, szóval a cd-k együttesen igencsak sokat hozhattak a konyhára.

Az ábra 2. helyezetére a Universal Studios Home Entertainment "Role Models"-e került, egy olyan vígjáték ami a mozikban 67.3 millió dollárt keresett. "Role Models" megelpően erős fogyasztással debütált, de ez a megérkezését követő első vásárlókból tevődik össze. 6 nap után már a készlet 70% elfogyott a több mint 2 millió példányból.

A harmadik folt mindkét eladási ábrán a Lionsgate "Szállító 3"-a, ami 31.7 millió dollárt keresett a mozikasszáknál.

A "Role Models" és a "Szállító 3" az azelőtti héten 1. és 2. helyezett volt, és akkor a 20. Century Fox "Ausztráliá"-ja volt a 3..

Disneynek ott van még a "Beverly Hills Chihuahua", ami a 4. helyezetet foglalta el az Alert eladásokon, és az ábra 5. pontja a Universal Studios "Milk" című filmje . A "Milk" azelőtti héten a 4. helyezeten volt.

Írta: Thomas K. Arnold

[ Forrás: hollywoodreporter.com ]

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.