Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A CBR Jeph Loeb-al beszélget a Superman/Batman: Public Enemies- mozi kapcsán

2009.03.18

Kép Jeph Loeb jelenleg a "Hulk"-kal és az "Ultimatum"-mal a Marvel Comicsnek két sikerképregényt ír. De mielőtt elköltözött az ötletek házába, Loeb Superman/Batman-je 100,000 eladott példányt produkált a DC Comics-nak. nemrégiban fedték fel, hogy Loeb első kasszasikerkönyvéből, a Public Enemies-ből, amit rajzaival a rajongókedvenc, Ed McGuinness( most a "Hulk"-ban alkotótársa) töltött meg, a Warner Bros animált világának következő darabja lesz, közvetlenül a júliusban megjelenő “Green Lantern: First Flight” után.

A CBR News Loebbal jelentkezik, hogy lássa mennyire van befolyása a készülő projektben, és, hogy mi lenne a legjobb megoldás, hogy kifejezzék a két ikonikus karaktert.

CBR: Fel vagy villanyozva, hogy láthatod majd a Superman/Batman: Public Enemies animációs megvalósulását?

Jeph Loeb: Ez a legnagyszerűbb dolog! Ednek és nekem annyira nagy örömet jelent, hogy láthatjuk életre kelni; nagyon-nagyon király lesz.

Mikor 2003-ban megírtad a történetet, gondoltál arra, hogy "Ember, ebből nagy filmet lehetne csinálni" élőszereplőset, vagy animáltat?

Nos, mivel tévében, filmben és animációban is dolgozom, naná, hogy igen! Azt gondoltam, hogy ez fog történni? Piszkosul nem!

Kaphat nagyobb történetet a főszerepben játszó Superman és Batman?

Olvasod az Ultimatum-öt? De komolyan a "Public Enemies" egy elég hatalmas történet. Én kíváncsi vagyok, hogy mit fognak tudni kezdeni vele.

Azazhogy, neked nincs közöd a projekthez?

Kérdeztek engem, hogy megírnám -e a forgatókönyvet, és én tényleg szerettem volna, de a "Hősök"-ön dolgoztam és az időbeosztásom teljesen telítve volt. Szóval, nem, nekem nem volt semmi közöm ezzel kapcsolatban. De, én egy hatalmas Bruce Timm [Fő Producer] rajongó vagyok, régóta nyomon követem munkáit, és biztos vagyok abban, hogy a képregénynél még jobb dolgot fog teremteni.

Kép Mi a helyzet McGuinnessel? Érintett?

Ma reggel beszéltem Eddel és azt mondta nekem, hogy megkeresték őt, hogy készítsen terveket, de az időbeosztása túl telített volt szintén. Mi mindketten szerettünk volna érintettek lenni.

Tudod-e, hogy a Warner Bros mennyire fog ragaszkodni az eredeti cselekményedhez?

Nem tudom, de majd meglátjuk. Mikor beszéltem Gregory Novakkel, a Warner Bros főnökével aki a DC-t is fedi, akkor hűségesek akartak maradni az eredeti anyaghoz amennyire csak lehetséges. Azt is tartalmazta az előírás, hogy úgy kell kinézzen, mint Ed stílusa.

Kit szeretnél hallani, az ikonikus főszereplők hangjaiként?

Szerezzék meg nekem a “Batman: The Animated Series” és a “Superman: The Animated Series” szereposztását . Azok a fickók a kemények. [A szerepeket játszották: Kevin Conroy és Tim Daly.]

Tudsz-e bármilyen tervről, hogy rajzfilmre akarnának-e adaptálni egyéb Superman/Batman történetívet?

Nem tudom. A "Supergirl" történet, különösen ha Mike Turner művészi stílusában készítenék el, elképesztő lenne.

"Smallville"-ből "Lost"-ba onnan a "Hősök"-be mozogtál, műfaj ütközött műfajjal, az elmúlt hat vagy hét szezonban. Mikor fogunk hallani a következő televízióprojektedről?

Hamarabb mint gondolnád.

Írta: Jeffrey Renaud

[ Forrás: comicbookresources.com ]

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.