Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Cartoon Network készülőben lévő új sorozatai

2009.03.25

Kész a 2009-es Cartoon Network Upfront! Minden eljövendő új sorozatról érkezett leírás és egy pár előzetes kép (kattints rájuk a nagyobb méretért).

A folytatódó sorozatok a Star Wars: Clone Wars, a Chowder, a The Marvelous Misadventures of Flapjack, a The Secret Saturdays és a Batman: The Brave and the Bold lesznek.

A PR a visszatérő vígjáték és akció-kaland-sorozatok 164 új, fél-órás-epizódjának összegét jelentette.

Új Chowder és Flapjack epizódok fognak jönni ezen a nyáron. A Ben 10: Evolutions 2010-ben érkezik.League of Super-Evil eddigi remek epizódjai után, tovább fogja tarkítani a kaland- repertoárt.Olyan sorozatok és folytatások, amiket korábban jelentettek be: Marvel Superhero Squad, Bakugan, Hot Wheels Battle Force 5, Pokémon.

Az élőszereplős sorozatok kimaradnak.

Scooby-Doo - Mystery, Inc.

Egy álmos kis falu, Crystal Cove, büszkélkedik a szellemészlelésekben, kopogó szellemekben, démontulajdonokkal, fantomokkal és egyéb természetfeletti események hosszú sorával. Fred híres magánnyomozócsapata, Dianával, Vilmával, Bozonttal és Scooby-Dooval megérkezik hogy bebizonyítsa, mindezek csak szemfényvesztések --, de nem veszik észre, hogy a helybeliek nem örülnek a segítségüknek. A sorozatot gyártja a Warner Bros. Animation.

Eredeti egészestés film
Firebreather

A Cartoon Network első kompjuteranimált kalandja bemutatja Duncan Rosenblattet, egy meglehetősen tipikus, esetlen középiskolai gyereket, akinek az apja egy tűz- okádó sárkány, akit a Föld megvédésére köteleztek. Phil Hester az alkotó és végrehajtó-producer (The Wretch), a Firebreather gyártását Julia Pistor vezeti (Lemony Snicket) és a társ-gyártásvezető Andy Kuhn (Freedom Ring) -- Jim Kreig (Ben 10: Alien Force) íróként csatlakozik. Peter Chung-ot (Aeon Flux) kérték fel a rendezésre.

Kép Kép
Sym-Bionic Titan
Genndy Tartakovsky, alkotótól (Dexter Laboratóriuma, Samurai Jack) egy középiskolai dráma és egy óriásrobot küzdelem hibridje érkezik. A Sym-Bionic Titan három lény kalandjait követi, akik a Galauna bolygóról származnak; a Földön szálnak le miközben saját háború sújtotta világuk elől próbálnak elmenekülni.

 

Kép

Generator Rex
A mikroszkópikus nanotechnológia által megfertőződött 15 éves Rex hihetetlen gépeket tud létrehozni a testéből. Egy Providence nevű szervezet betoborozza, akikkel Rex beutazza a világot, hogy vizsgálják a Rexen végbement biológiai mutációt és különös képességeit, amit a nanotechnikai szerkezetek okoztak benne. A Generator Rex Man of Actiontől származik, aki a Ben 10 megalkotója. John Fang a Cartoon Network Studios-tól ellenörző rendezőként lesz jelen.
További Generator Rex képek:

 

 

KépKép

 

Kép

 

Total Drama Action
A sorozat felvonultatja az összes kedvenc valóságshow elemet - - romantikák és barátságok; cselszövés és szabotázs; halált-megvető mutatványok és gyomor, amik az élet kihívásainál nagyobb feladatokat kell kiálljanak. A Total Drama Action a 2008-as év 1. számú Cartoon Network sikersorozatának, a Total Drama Szigetnek a folytatása a Cake Distribution-től és Fresh Animation-tól. Tizennégy versenyző szembeszáll az izgalmas kihívásokkal egy elhagyott filmstúdióban, ahol mindent a filmek ihlettek. 

Ben 10: Alien Force - Új évad
Ben 10: Evolúciók (munkacím - új sorozatként)
A legújabb rajzfilmsorozatban a 16 éves Ben Tennyson titkos azonosságát felfedték a világnak és ő most  egy nemzetközi mega-sztár szuper hős, akit világszerte szeretnek a gyerekek, de sok felnőtt bizalmatlan vele szemben. Felfegyverkezve egy új rejtélyes Omnitrixszel, Ben soha nem látott helyeken fog járni. A Cartoon Network Studios-ból, Glen Murakami (Tini Titánok) Supervising Producerként- és Dwayne McDuffie Story Editorként szolgál.

Az új vígjáték és akció-kaland rajzfilmsorozatok, amit a 2009-2010-es szezonban sugároznak:

 

Kép

 

Adventure Time with Finn and Jake
Finn, a döbbenetes kalappal rendelkező fiatalember, és Jake, a bölcs kutya, meghitt barátok és társak az Ooo földjén történő furcsa kalandokban. A 30 perces sorozat a Cartoon Network Studios-ból érkezik, megalkotója Pendleton Ward, és a gyártásvezetők Fred Seibert és Derek Drymon.

Kép

Kép

 

Stoked
Hat tinédzser grom (fiatal szörfösök) a nyár folyamán 12 héten keresztül együtt dolgozik és szörfözik, a világhírű Surfer Paradise Resort-nál a legendás Sunset Island-en, a világ legnagyobb szörföseinek szigetén. A Cake Distribution-től és Fresh Animation-tól, a Stoked-ot megalkotta Jennifer Pertsch és Tom McGillis (Total Drama Island).

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.