Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódok - Tartalom

A továbbiakban az Ultimate Spider-Man rövid tartalomleírás található az epizódokhoz. Az ismertetők a Marvel Animation- és a Disney XD-től származnak, mindegyik epizódhoz tartozik egy bemutatási dátum.


ELSŐ ÉVAD
1-01 Great Power
 Eredeti premier - 2012. április 1.
Egy évvel Pókemberré válása után, a tinédzser Peter Parkert megkeresi Nick Fury, hogy felkészítse a S.H.I.E.L.D- nél. Pókfej csalódást okoz Furynak, de hamarosan gonosz erők rákényszerítik, hogy csatlakozzon a nagy csapathoz.

1-02 Great Responsibility
Eredeti premier -  2012. április 1.
Amikor Pókember elfogadja Nick Fury ajánlatát, hogy Újvilági Pókemberré képezze a S.H.I.E.L.D., megtudja, hogy négy másik tizenéves szuperhőssel fog összefogni - Novával, Fehér Tigrissel, Power Mannel és Vasököllel.

1-03 Doomed
  Erdeti premier-  2012. április 8.
Pókember és tinédzser szuperhőstársai először edzenek együtt. Egy kisebb versengés után elhatározzák, hogy bátorkodnak Latvériába menni, elkapni a hírhedt Fátum Doktort, de tervük hamarosn rosszul sül el.

1-04 Venom
Eredeti premier - 2012 április 15.
Pókembernek és a többi S.H.I.E.L.D. gyakornoknak meg kell küzdenie Doctor Octopus'legutóbbi teremtményével, Venommal. A dolgok komplikálttá válnak mikor Venom megjelenik Harry Osborn házibuliján.

1-05 Flight of the Iron Spider
Eredeti premier - 2012. április 22.
Mikor Pókember megismerkedik Vasemberrel, egyik kedvenc szuperhősével, kap egy Vaspók ruhát, amit Tony Stark kifejezetten neki fejlesztett ki. Pókfejnek rá kell jönnie hogyan kell működtetni a bonyolult ruhát, mielőtt megromlik a kapcsolata tinédzser szuperhőstársaival.

1-06 Why I Hate the Gym
Eredeti bemutató - 2012. április 29.
Amikor a gonosz Taskmaster (Kiképzö) a Midtown Gimnázium testneveléstanárának álcázva magát megtalálja Pókembert, az osztályterem csatatérré válik. Pókfejnek és Fehér Tigrisnek félre kell tenniük a nézeteltéréseiket, hogy megmenthessék társaikat Taskmastertől.

Ultimate Spider-Man and related characters and indicia are property of Marvel Entertainment, LLC,
a wholly-owned subsidiary of The Walt Disney Company, 2001 - 2012.